5.0
5 reviews
reviews powered by Google
Inge Lievestro
a month ago
Super snelle service. Zeer verzorgde zending. Mooi product.
Christina Rosalia
2 months ago
Alles is netjes verpakt. Kwalitatief goede materialen, dat is te zien en te voelen. Heerlijk op geslapen!
Nathalie van Marwijk
3 months ago
Goede service en wat voor mij het belangrijkste is dat ik nu een betere nachtrust heb dan ooit te voren. Je kunt het hoofdkussen helemaal naar jezelf instellen. Super tevreden!
Nadine Chaslaine Morales
4 months ago
Dit product zou ik aanraden. Toegegeven: het is even omslaan. Met name het materiaal voelt in eerste instantie niet zo zacht aan als dat je normaal gewend bent van een kussen. Ook verdient het de nodige aandacht om de hoeveelheid inhoud aan te passen naar je eigen voorkeur. Maar het is de (kleine) moeite waard. Eerste nacht is wennen, maar je voelt eigenlijk meteen al dat je hoofd en nek goed ondersteund wordt. Inmiddels wil ik niet meer zonder! Verder vind ik dat sobbo het super levert. Van de verpakking tot aan de het mooie kussensloop dat je erbij krijgt en de meeleverde zak om het boekweit in te bewaren. Het is helemaal tot in puntjes verzorgd!
Nayel Benahmed
4 months ago
Goede service en goed betaalbare en fijne kussens. Ik was al een tijdje op zoek naar een fijn kussen en nu eindelijk een match. Het fijne van het sobbo kussen vind ik het feit dat ik m kan aanpassen naar wens. Daarnaast werken ze met duurzame materialen, ook erg fijn. Bedankt Sobbo!!