Slaap goed, al goed

Ervaar optimale nachtrust

Shop hoofdkussens 
Gratis geleverd*
1-3 dagen levertijd
30 dagen bedenktijd

sobbo hoofdkussens

Jouw persoonlijke hoofdkussen

Slapen doen we allemaal, maar iedereen heeft andere behoeften. Het personaliseren van jouw sobbo hoofdkussen is daarom erg belangrijk. Zo behaal jij maximaal voordeel. sobbo biedt optimale ondersteuning aan hoofd en nek. Hierdoor ontspannen je spieren, val je makkelijk in slaap en kan je lichaam zich herstellen. sobbo hoofdkussens zijn bovendien plantaardig en hypoallergeen. De van nature ventilerende boekweitvulling blijft fris en koel tijdens de nacht. Iedere sobbo produceren wij van uitsluitend duurzame materialen in ons eigen atelier. Gezond voor jou én voor onze aarde.

Kies een maat die bij je past.

De essentie van slaap

De kwaliteit van jouw nacht weerspiegelt je dag

Onze hersenen zijn een kostbaar mechanisme. Wanneer je slaapt komt het pas tot rust. Gifstoffen die zich gedurende de dag ophopen, worden dan afgevoerd. Helaas wordt slaap nog altijd onderschat of gezien als tijdverspilling en dat is zonde. Na een dag presteren snakt ons lichaam weer naar dat rustmoment om zich volledig te kunnen herstellen. Iedereen heeft goede slaap nodig. Zo ben jij de beste versie van jezelf en lever je een belangrijke bijdrage aan jouw gezondheid.

Shop hoofdkussens 

Duurzame hoofdkussens

Duurzaam tot in detail

Naast jouw gezondheid vinden wij de gezondheid van onze aarde belangrijk én geloven we sterk in de link tussen deze twee. Daarom is zowel jouw sobbo zelf als het productieproces zo duurzaam mogelijk.

We maken iedere sobbo zelf met de hand in ons atelier in Nederland. Het boekweitkaf komt van biologische teelt en we maken de tijk van GOTS gecertificeerd katoen, de kussensloop van Tencel™ en de merklabels van gerecyclede PET flessen. Verpakken doen we op maat en plasticvrij.

Zo beperken we onze impact op het milieu nu en ondertussen zoeken we door naar nieuwe manieren om verder te verduurzamen.

Shop hoofdkussens