Slaap goed, al goed

Ervaar optimale nachtrust

Shop hoofdkussens 
Gratis geleverd*
1-2 dagen levertijd**
30 dagen bedenktijd

sobbo hoofdkussens

Jouw persoonlijke hoofdkussen

Slapen doen we allemaal, maar iedereen heeft andere behoeften. Het personaliseren van jouw sobbo hoofdkussen is daarom erg belangrijk. Zo behaal jij maximaal voordeel. sobbo biedt optimale ondersteuning aan hoofd en nek. Hierdoor ontspannen je spieren, val je makkelijk in slaap en kan je lichaam zich herstellen. sobbo hoofdkussens zijn bovendien plantaardig en hypoallergeen. De van nature ventilerende boekweitvulling blijft fris en koel tijdens de nacht. Iedere sobbo produceren wij van uitsluitend duurzame materialen in ons eigen atelier. Gezond voor jou én voor onze aarde.

Kies een maat die bij je past.

De essentie van slaap

De kwaliteit van jouw nacht weerspiegelt je dag

Onze hersenen zijn een kostbaar mechanisme. Wanneer je slaapt komt het pas tot rust. Gifstoffen die zich gedurende de dag ophopen, worden dan afgevoerd. Helaas wordt slaap nog altijd onderschat of gezien als tijdverspilling en dat is zonde. Na een dag presteren snakt ons lichaam weer naar dat rustmoment om zich volledig te kunnen herstellen. Iedereen heeft goede slaap nodig. Zo ben jij de beste versie van jezelf en lever je een belangrijke bijdrage aan jouw gezondheid.

Shop hoofdkussens 

Onze duurzaamheidsmissie

Maximale duurzaamheid

Duurzaamheid is onze drijfveer. Met aandacht en passie willen we jou een gezond, eerlijk en verantwoord product bieden. Iedere sobbo bevat boekweitkaf van biologische teelt, GOTS gecertificeerd katoen en zelfs het merklabel is gemaakt van gerecyclede PET flessen. Al onze hoofdkussens zijn handgemaakt in ons eigen atelier in Nederland. Verpakken doen we op maat en plasticvrij. Dit noemen wij maximale duurzaamheid. Zo beperken wij de impact op het milieu en blijven we zoeken naar manieren waarop het beter kan. Voor ons is het namelijk van belang dat jij met een gerust hart slaapt.

Shop hoofdkussens